Home / Servicii / Certificate, Avize

Certificate, avize

print page  send to

Certificat Risc Partener

Prin certificatul Risc Partener aflati informatii juridice si financiare actualizate despre afacerile din Romania, inclusiv limita recomandata de credit marfa.

Certificatul Risc Partener asigura un set de informatii complexe, bazate pe rezultatele financiare ale companiilor, sintetizate intr-un mod foarte accesibil utilizatorului final, fiind un instrument esential pentru creionarea deciziilor de afaceri.

Risc Partener este un instrument eficient pentru gestionarea riscurilor la care este expus procesul decizional in afaceri, care contine o analiza financiara bine structurata. Acest raport furnizeaza informatii actualizate despre partenerii de afaceri sau concurenta.

Inceputul unei relatii de afaceri trebuie sa se bazeze pe informatii verificate in timp real despre parteneri.

Risc Partener este un serviciu nou oferit de Camerele de Comert si Industrie din Romania, un instrument necesar la fundamentarea deciziilor cu privire la o noua afacere sau un potential partener.

De ce Risc Partener?

» Volatilitatea mediului economic ingreuneaza procesul de selectie a potentialilor parteneri de afaceri.

» Pentru eficientizarea procesului decizional, companiile au nevoie de informatii cat mai clare si detaliate despre partenerii lor de afaceri existenti si potentiali.

Limitarea raspunderii:

Acest raport are un caracter pur informativ si nu constituie un sfat, o recomandare, o oferta sau o invitatie de a cumpara sau a subscrie produse si/sau servicii. Raportul nu poate sta la baza incheierii sau incetarii unui contract sau a unui angajament de orice natura si nici nu reprezinta o garantie privind minimizarea sau eliminarea anumitor riscuri asociate activitatii utilizatorului. Utilizarea informatiilor din acest raport se face exclusiv pe riscul utilizatorului. Informatiile au scop informativ pentru solicitantii lor si nu pot fi folosite ca documente oficiale.

CCIA OLT, precum si oricare dintre angajatii sai nu isi asuma nici o raspundere privind: a) pierderi de natura economica inclusiv dar nelimitativ, pierderea de venituri, de profituri, de contracte, de folosinta, de oportunitate sau a unor economii anticipate; b) pierderea de fond de comert, atingeri aduse dreptului la imagine sau la reputatie; c) pierderi sau daune speciale sau incidentale, directe sau indirecte, suferite sau realizate in legatura cu utilizarea informatiilor din raport.