Home / Stiri

Stiri

La 23 martie, Comisia Europeana a pus eTranslation, instrumentul sau de traducere automata, la dispozitia intreprinderilor mici si mijlocii (IMM-uri) europene!

Dezvoltat de Comisia Europeana, instrumentul eTranslation este utilizat pe scara larga de sectorul administratiei publice - atat la nivel european, cāt si national - si este considerat fiabil.

De acum, IMM-urile pot utiliza eTranslation pentru a traduce orice document sau text brut din si spre oricare dintre cele 24 de limbi oficiale ale UE. Instrumentul se poate folosi si pentru islandeza, norvegiana si rusa si, in viitor, pentru alte noi limbi!

Instrumentul eTranslation este GRATUIT, USOR DE UTILIZAT si SECURIZAT si poate aduce o reala schimbare in activitatea dumneavoastra de zi cu zi.

Puteti chiar sa alegeti domeniul textului sursa, cum ar fi sanatatea sau justitia, pentru a produce o traducere care sa tina seama de particularitatile lingvistice ale sectorului dumneavoastra de activitate.

eTranslation traduce textul oricarui fisier fara a aduce modificari imaginilor sau formatarii, iar dupa descarcarea traducerii puteti sterge din sistem toate datele traduse, pentru a avea garantia confidentialitatii.

Sunteti pregatit sa il utilizati?

Descoperiti eTranslation!